IM-Pact Onderwijs.

Vrijheid.
Verbinding.
Trainen uit het niets

TA


T.A.  studie dag(en) over het OVK model en Levensscript 

TE


T.E. studie middag of hele dag. Bewustwording van overbelasting en burn-outs

NLP


N.L.P. : bewustwording en persoonlijk leiderschap. 

 IM-Pact Onderwijs

IM-Pact Onderwijs:
Mark de Bokx, Ingrid Sanders
Ons bedrijf,onze passie

Contact


Direct contact met de beide opleiders. Stel een vraag of maak een afspraak met ons

Training locaties van IM-Pact Onderwijs

Ooit besloten we te trainen uit het niets. Zonder electronische hulpmiddelen en vastgestelde exacte inhoud. Gewoon omdat elke groep weer anders is en de boodschap belangrijker dan de vorm of de methode.

Daarom kunnen we overal terecht

Hoofdlocatie Middelburg.

In onze vestigingsplaats (Middelburg , Zeeland) kunnen we beschikken over een prachtige locatie. Een oud schoolgebouw in het midden van de stad Middelburg. Dit schoolgebouw is inmiddels getransformeert tot een plaats van ontwikkeling, onder leiding van stichting Padma.
IM-Pact is al ruim 10 jaar betrokken bij de stichting en geeft de NLP opleidingen, workshops, cursussen op deze locatie.

Meer dan 25 deelnemers

Wanneer meer dan 25 personen deelnemen aan een cursus wordt de locatie in Middelburg te klein. In dat geval wijken we uit en kunnen we in Middelburg EN elke willekeurige locatie in Nederland wel een mogelijkheid vinden.

Het aantal cursisten is nooit een belemmering gebleken, een te kleine ruimte uiteraard wel.

Bij jou thuis

We komen graag naar je toe. Tijd is tenslotte een belangrijk en kostbaar goed. We zijn uitstekend in staat om naar jouw thuisbasis te komen. 'Bij jou thuis' zogezegd. Veel hebben we niet nodig, zolang de omgeving maar geschikt is. En een schoolomgeving is natuurlijk bij voorbaat geschikt.