IM-Pact Onderwijs.

Studiedag

Transactionele
Analyse (TA)

Aan de hand ​van het OVK model, waar je kennis mee gaat maken, onderzoek je de dynamiek die je zelf veroorzaakt. Het OVK model biedt inzicht in de dynamische werking tussen mensen onderling. 

Transactionele 
Analyse

TA analyseert de effecten van je omgeving tijdens je opvoeding. Datgene wat je in je eerste zeven jaar leert, pas je onbewust toe in je hele leven. Door bewust te worden van je eigen voorkeur heb je gelijk inzicht in welke drijfveren wel en niet goed voor je werken.

Toepasbaarheid

Met Transactionele Analyse analyseer je de houding, de persoonlijke rol, van mensen. Daarmee is direct vast te stellen hoe de dynamiek in een groep verloopt. met T`A ben je instaat om scheve verhoudingen recht te zetten. Bij jezelf en anderen. 

Wat we doen

Deze trainingsdag komt met een assessment. Een serie vragen wat de voorkeur doet analyseren van de deelnemers. Tijdens de dag introduceren we kennis en principes van TA. Met de eigen analyse kan een interventie worden uitgevoerd om een zo passend mogelijke rol te ervaren.

Waarom TA bij IM-Pact Onderwijs

TA vormt een vast onderdeel van onze NLP Post Master opleiding. We hebben deze training al jaren gegeven en weten welke grote voordelen mensen hebben van dit systeem. Het OVK model en het levensscript is de basis voor elke opleiding en coaching geworden. Deze uitzonderlijke expertise en ervaring hebben wij in een speciale, voor voortgezet onderwijs geschikte, 1 daagse studiedag gevat.